DOLAR 32,4118 0.07%
EURO 34,7102 0.03%
ALTIN 2.386,000,26
BITCOIN 1949019-6,43%
Hatay
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zabıta Ekipleri, Denetimlerine Devam Ediyor

Zabıta Ekipleri, Denetimlerine Devam Ediyor

ABONE OL
18 Nisan 2024 11:07
Zabıta Ekipleri, Denetimlerine Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, il genelindeki Şehirlerarası Otobüs Terminallerinde düzenledikleri rutin kontroller ve denetimlerle vatandaşların güvenli ve konforlu yolculuk yapmalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Şehirlerarası otobüs terminalleri, yoğun bir insan trafiğine sahip önemli ulaşım merkezleridir. Bu nedenle, terminallerdeki düzen ve güvenliğin sağlanması büyük önem taşır. Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, bu noktada görevlerini titizlikle yerine getirerek, terminallerdeki düzeni korumak ve vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için aktif bir rol üstleniyorlar.

Zabıta ekipleri, terminallerde araç ve eşya kontrolleri yaparken aynı zamanda seyahat eden vatandaşların da ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik destek sağlıyorlar.

Bilet satış noktalarının düzenli işleyişini takip ederken, terminal içindeki düzeni korumak ve herhangi bir olumsuz duruma karşı önlem almak da ekiplerin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

Vatandaşların güvenliği ve memnuniyeti için çalışan Zabıta ekipleri, terminallerdeki hizmet kalitesini artırmak adına sürekli olarak yeni yöntemler ve uygulamalar geliştirmeye devam ediyorlar. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.