Hatay heyeti, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek kentin ihtiyaçları ve yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Öntürk, Hatay’a gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı Bakan Tunç’a teşekkür etti. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirten Öntürk, Hatay’ın yeniden ayağa kalkma sürecinde merkezi yönetimle kurulan güçlü iletişimin önemine dikkat çekti.

Öntürk, “Hatay’ımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğrudan iletme fırsatı bulduk. Sayın Bakanımızın ilgisi ve desteği bizler için son derece kıymetli” ifadelerini kullandı.
Depremin ardından yeniden yapılanma sürecinde olan Hatay’da, yerel yönetim ile Ankara arasındaki temasların artması dikkat çekiyor. Gerçekleştirilen bu ziyaretin, özellikle adalet hizmetleri ve kamu yatırımları açısından kente olumlu yansımaları olması bekleniyor.




