Cilvegözü Tır Parkı Lojistik Üs Olmaya Hazırlanıyor !
Cilvegözü Tır Parkı Lojistik Üs Olmaya Hazırlanıyor !
İçeriği Görüntüle

Hatay'ın Geçim Kapısı !
Gerçekleştirilen buluşmada, sektörün mevcut durumu ve geleceğine dair önemli başlıklar masaya yatırıldı. Özellikle yapımı devam eden Antakya Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Vali Masatlı, Hatay’ın yeniden yapılanma sürecinde ayakkabıcılık sektörünün stratejik bir rol üstlendiğine dikkat çekti. Emek yoğun üretim geleneğinin korunmasının önemine vurgu yapan Masatlı, esnafın güçlendirilmesi ve üretim kapasitesinin artırılmasının öncelikli hedefler arasında yer aldığını ifade etti.

3Valilk
Hatay’da yıllardır geçim kapısı olan ayakkabıcılık sektörünün, yeni sanayi alanları ve destekleyici politikalarla daha da büyütülmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda atılan adımların, hem istihdama hem de bölge ekonomisine doğrudan katkı sağlaması bekleniyor.

2Valilik

Muhabir: Semire Yılmaz