Hatay Polisi, Hürriyet İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileriyle tanışırken, ardından şehirde motorsikletler üzerinde gezdirdi.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Hürriyet İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerine Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde Panzer ve TOMAların, Köpek Eğitim Merkezinde bulunan Bomba İmha Köpekleri ve Narkotik Köpeklerinin tanıtımı yapılarak, Motosikletli Yunus Polis Timleri ile tanıştırılırken, motosiklet ile gezdirilerek ayrıca Çocuk Trafik Parkurunda çocuk arabaları sürdürülerek Genel Trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldığı kaydedildi.

Türkiye'de 'Şüpheli Cisim' : MSB'den Açıklama!
Türkiye'de 'Şüpheli Cisim' : MSB'den Açıklama!
İçeriği Görüntüle

Hatay Polisi, Hürriyet işitme engelliler ortaokulu öğrencilerini şehirde gezdirirken, bu aradaü Primemall Alışverişü Merkezinde yemek ikramında bulunduğu belirtildi. Polis’in bu etkinliği öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Mahmur SİVRİ

Muhabir: Haber Merkezi