Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Erzin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sahasında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Vali Masatlı, projenin bölge ekonomisine ve istihdama sağlayacağı katkıya dikkat çekti.

“Erzin OSB, üretimle güçlenen gelecek”
Erzin OSB Müteşebbis Heyet Başkanı sıfatıyla sahada incelemelerde bulunan Vali Masatlı, yetkililerden teknik süreçler, proje ilerleyişi ve altyapı çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Coğrafi konumu ve ulaşım ağına yakınlığıyla dikkat çeken Erzin OSB’nin, Hatay’ın sanayi potansiyelini çeşitlendireceğini vurgulayan Masatlı, şunları söyledi:
“Erzin Organize Sanayi Bölgesi; üretimle güçlenen gelecektir. Bu proje, sadece Hatay’a değil, bölgeye de ekonomik dinamizm kazandıracak. Yeni istihdam alanları oluşturacak bu yatırım, sanayi altyapımızı daha da güçlendirecek.”

Ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacak
Vali Masatlı’nın saha ziyareti, projenin hızla ilerlediğini ve devletin tüm kademeleriyle süreci yakından takip ettiğini gösterdi. Erzin OSB, Hatay’ın kalkınma hedefleri doğrultusunda stratejik bir yatırım olarak öne çıkıyor.





