DOLAR 32,4639 0.11%
EURO 34,7926 -0.11%
ALTIN 2.428,57-0,26
BITCOIN 20656701,70%
Hatay
17°

KAPALI

12:37

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hatay’ın En İyi Okul Öncesi Eğitim Kurumu Tescillendi

Hatay’ın En İyi Okul Öncesi Eğitim Kurumu Tescillendi

ABONE OL
30 Aralık 2022 11:38
Hatay’ın En İyi Okul Öncesi Eğitim Kurumu Tescillendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Montessori Vakfı Hatay Temsilciliğinini başarısı tescillendi.

Montessori yönteminin eğitim çalışmaları ile öğrencilerine önceden hazırlanmış bir çevrede geliştirebileceği şekilde hareket ve faaliyet özgürlüğü tanımayı amaçlayan eğitim sistemi ile başarıyla anılan Uluslararası Montessori Vakfı Hatay Temsilciliği, Tescil belgesi alarak Hatay’ın en iyi kreşi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

BİZLERİ TERCİH EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Konuyla ilgili olarak haber ekibimize açıklamalarda bulunan Uluslararası Montessori Vakfı Hatay Temsilciliği müdürü Filiz Azak; “Çocuklarımızın hazırlanmış bir çevrede, kişiliğini oluşturması için özgürlük tanıyan, kişiliğinin gelişim sürecini destekleyen, kendi onuru içerisinde bireyselleşmesi ve sosyalleşmesini ciddiye alan, bireye özgü adil bir eğitim anlayışı ile hizmet vermekteyiz. Bu çerçevede Hatay’ın en iyi Okul Öncesi Eğitim Kurumu olduğumuzu bir kez daha belgelemiş olduk. Bizleri tercih eden herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi. Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.