DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072812-1,20%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2. Ciğer Festivali ve Bahar Şenliği Gerçekleştirildi

2. Ciğer Festivali ve Bahar Şenliği Gerçekleştirildi

ABONE OL
31 Mayıs 2022 13:13
2. Ciğer Festivali ve Bahar Şenliği Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 2. Ciğer Festivali ve Bahar Şenliği gerçekleştirildi.

Kırıkhan Belediyesi tarafından “Kırıkhan’a gel ciğerimi ye” sloganıyla Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen festivalde yaklaşık 1 ton ciğer tüketildi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, festivalin açılışında, gastronomi kenti Hatay’da Kırıkhan ciğerinin önemli bir yer aldığını belirterek, herkesi bu lezzeti tatmaya davet etti.

Ciğer kebabı ustası Deniz Yıldırım da Kırıkhan ciğer kebabının en önemli özelliğinin kuzu ciğerinden yapılması olduğunu söyledi.

Festivale, AK Parti Hatay milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, bazı ilçe belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

ŞARKICI SİNAN AKÇIL, HATAY’DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl, Kırıkhan’da düzenlenen “2. Ciğer Festivali ve Bahar Şenliği” etkinliklerinde sahne aldı.

Kırıkhan Belediyesi tarafından “Kırıkhan’a gel ciğerimi ye” sloganıyla Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde yerel sanatçılar sahne aldı.

Sevilen pop sanatçısı Sinan Akçıl, alkışlar arasında hayranlarının karşısına çıktı.

Akçıl’a şarkılarında hayranları da eşlik etti.

AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.