DOLAR 32,5760 0.27%
EURO 35,0008 0.06%
ALTIN 2.459,180,96
BITCOIN 20983651,41%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

3 Başkan Bir Arada

3 Başkan Bir Arada

ABONE OL
31 Ocak 2022 10:19
3 Başkan Bir Arada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da, 3 siyasi partinin il başkanlarının yakınlıkları dikkatlerden kaçmıyor. Siyasi çekişmeleri bir kenara bırakan başkanlar; cenaze, önemli organizasyon, toplantılar ve benzeri durumlarda bir araya gelerek birlik beraberlik mesajları veriyor.

MESELE HATAY İSE GERİSİ TEFERRUAT

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, siyasette seçmenin yerel sesi olmaya devam ediyorlar. Siyasi tecrübeleri halk nezlinde de kabul görülen 3 başkan, konu Hatay olunca, siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıyor. Gayeleri Hatay’ın gelişmesi ve güzelleşmesi olan 3 başkan, bir araya geldikleri organizasyonlarda uzak kalmak yerine yan yana gelerek adeta “Mesele Hatay ise gerisi teferruattır” mesajları veriyorlar.

YEŞİDAL’LA PARLAR’IN SAMİMİYETİ DİKKATLERDEN KAÇMIYOR

Başkan Yeşildal ile Başkan Parlar’ın son zamanlarda Hatay siyasetinde görülmemiş samimiyetleri vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanıyor. Kavga ederek ya da tepki gösterilerek bir yere varılamayacağını savunan vatandaşlar, iki başkanın tutum ve davranışlarını destekliyorlar. İki başkanın da aile geçmişlerin esnaf kültürüne dayanması ise vatandaşların “Onlarda bizlerden biri, içimizden gelen başkanlar’ yorumlarına neden oluyor. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.