DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047722-2,23%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

31 Mart’ta Evimden Rekor Oy Bekliyorum

31 Mart’ta Evimden Rekor Oy Bekliyorum

ABONE OL
28 Mart 2024 12:15
31 Mart’ta Evimden Rekor Oy Bekliyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, baba ocağı Kırıkhan’da hemşehrilerine seslenerek 31 Mart’ta fire vermeden evlatlarının yanında olmalarını istedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları ile birlikte ilçeye bağlı Karataş, Dere, Kurtlusoğuksu ve Delibekirli Mahalleleri’nde ziyaret gerçekleştiren Mehmet  Öntürk, araya fitne sokanlara inat 31 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerinden tam destek istedi.

Rakiplerinin vatandaşları iş vaadiyle kandırma girişimlerinin olduğunu kaydeden Mehmet Öntürk, 15 bin TYP’linin olduğu, belediyelerde yüzlerce çalışanın olduğu ortamda kendilerinin ise hiç kimsenin alın teri üzerinden siyaset yapmadıklarını söyledi.

İLÇELERDE DE BÜYÜKŞEHİR’DE DE GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk konuşmasında şunları söyledi: “Hatay’ı ayağa kaldırmak gibi tarihi bir süreç bu ilçenin evladına verildi. Sizin kardeşiniz büyükşehir belediye başkanlığı için yarışıyor. Bir başka kardeşiniz de İlçe Belediye Başkanlığı için yarışıyor. Şu an anketlerde Ömer Erdal Çelik %57 ile önde. Ancak çatlak sesler de var. Bu görev Kırıkhan’ın evlatlarına verildiyse Kırıkhanlı hemşehrilerimizin de bize firesiz destek olmasını istiyoruz. Devletimizin çok güzel çalışmaları var. Yatırımlar devam edecek, biz de Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Kırıkhan Belediye Başkanı olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Sizlerden bize 31 Mart’ta tam destek vermenizi ve Hatay’ın ayağa kalkmasında pay sahibi olmanızı rica ediyorum.”

31 MART’TA HATAY’IN KURTULUŞ MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ

Cumhur ittifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 31 Mart’ta verecekleri Hatay’ın kurtuluşu mücadelesine herkesin destek olmasını istedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının da katıldığı iftar programında 10 yıldır kente hizmet etmeyen beceriksiz bir HBB yönetiminden kurtulmalarına 6 gün kaldığını kaydeden Mehmet Öntürk, hemşehrileri ile iftarda bir araya geldi.

İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Öntürk, Kırıkhan’dan rekor oy beklediğini belirtti.

KIRIKHANLILARDAN EVLATLARINA TAM DESTEK BEKLİYORUM

Hatay’ın her köşesinin su, yol, altyapı problemleri ile boğuştuğunu, bu sorunlardan en fazla Kırıkhanlı hemşehrilerinin bedel ödediğini kaydeden Mehmet Öntürk, 31 Mart’ın Hatay halkına çile çektirenlere bedel ödetme günü olduğunu söyledi.

Kırıkhan’ın bu seçimde Hatay’da oy rekorunu kırmasını isteyen Mehmet  Öntürk; “31 Mart’ın ardından inşallah şehrimizi inşa ve ihya edeceğiz. 10 yıldır hizmet etmeyen bir yapıya karşı vereceğimiz mücadelede rabbim bizleri muzaffer kılsın, Allah birliğimizi bozdurmasın. Sizlerden Kırıkhan’ın bir evladı olarak evladınıza, kardeşinize sahip çıkmanızı, bizleri Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde rekor oyla desteklemenizi istiyorum” şeklinde konuştu. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.