DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045602-2,46%
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akkoçak, Aksoy’u destekleyecek

Akkoçak, Aksoy’u destekleyecek

ABONE OL
27 Mart 2024 13:47
Akkoçak, Aksoy’u destekleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından Antakya Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdüren Cemil Akkoçak, mülteci meselesini her platformda gündeme getirmesi dolayısıyla CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy lehine çekildiğini beyan etti.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından Antakya Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cemil Akkoçak yayınladığı bir bildiri ile CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy lehine çekildiğini duyurdu.

“MÜLTECİ SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN ÇEKİLİYORUM”

Yayınladığı bildiride şu ifadelere yer veren Zafer Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Cemil Akkoçak, “1 Mart 2024 tarihinde Zafer Partisi Antakya Belediye Başkan adayı olarak yola çıktım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselesi olan Hatay’ın 2011 Suriye krizi sonrası yaşadığı sorunları ve 6 Şubat depremi ile büyüyen sıkıntıları bu adaylık sürem boyunca hemşerilerimizle paylaştım. Zafer Partisi Genel Başkanı Sn. Ümit Özdağ’ın Hatay’ın ve Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda dile getirdiği ve ciddi çalışmalarda bulunduğu mülteci meselesini Antakyalı halkımıza anlatmaya çalıştım. Bu süre zarfında Antakya halkının da en büyük sorununun mülteci sorunu olduğunu gördüm. Amacım bölmek değil, birleşerek kazanmak ve bu sorunun üzerine daha güçlü bir şekilde gitmektir. Bu sebepten dolayı; mülteci konusunda aynı hassasiyeti taşıyan ve her ortamda Mülteci meselesini dile getiren CHP Antakya Belediye Başkan adayı Sn. Hüseyin Aksoy’u 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde destekleme ve çalışmalarıma Sn. Hüseyin Aksoy ile devam etme kararı verdim. Bu süre zarfında bana her konuda destek olan başta aileme, dostlarıma ve bana inanan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Biz birlikte güçlüyüz ve yolumuz çok uzun.” dedi. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.