DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049385-2,18%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bağımlılıkla Mücadele Etkinlikleri MKÜ’de Yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele Etkinlikleri MKÜ’de Yapıldı

ABONE OL
19 Şubat 2022 10:49
Bağımlılıkla Mücadele Etkinlikleri MKÜ’de Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında düzenlenen etkinlikler Tayfur Sökmen Kampüsü Kapalı Spor Salonunda başladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya düzenlenen etkinliklerle birçok alana yayılan bağımlılık türleri konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza internet, sosyal medya gibi farklı bağımlılık türlerinin girdiğini belirten Kaya, bu gibi sportif ve kültürel faaliyetlerle bağımlılık türlerine karşı koruyucu ve önleyici tedbirler alarak öğrencilere destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Müsabakalar öncesi Sahne Sanatları Topluluğu ve Tiyatro Topluluğu tarafından tiyatral gösteri düzenlendi. Gösteri sonrası basketbol ve voleybol ligi müsabakalarına geçildi. Günün ilk müsabakasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi basketbol takımıyla Veteriner Fakültesi basketbol takımı karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen açılış müsabakasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi basketbol takımı kazandı.

Günün ikinci müsabakasında Eğitim Fakültesi voleybol takımı ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu voleybol takımı karşı karşıya geldi. Müsabakadan Eğitim Fakültesi voleybol takımı galip ayrıldı.

Ayrıca Yeşilay Öğrenci Topluluğu tarafından bağımlılıkla mücadele kapsamında bilgilendirme standı kuruldu. Standı ziyarete gelen öğrencilere bağımlılık türleriyle mücadele konusunda çeşitli bilgiler verildi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.