DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2,97%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başöğretmenimiz Atatürk’e Doğru Yürüdük

Başöğretmenimiz Atatürk’e Doğru Yürüdük

ABONE OL
5 Ekim 2022 11:39
Başöğretmenimiz Atatürk’e Doğru Yürüdük
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık on bin Eğitim-İş üyesi, Ulus’ta ilk Meclis binası önünde bir araya geldi.

ÖĞRETMENE SAYGI İSTİYORUZ

Genel Başkan Kadem Özbay, burada yaptığı konuşmada, “Kendi evimizin önünde bize çelik barikat kurdular, Milli Eğitim Bakanlığına, yani evimize gitmemize engel oldular. O gün size açın yolumuzu evimize gidelim dedik, bugün buradan diyoruz ki, açın yolumuzu Atamıza gidelim. Ne çelik barikat, ne polis engellemesi bize geri adım attıramaz. Açın yolumuzu, Atamıza gidelim” diye seslendi.

Anıtkabir’e ulaşılmasının ardından üyelerimize seslenen Genel Başkanımız Kadem Özbay, “Sendikamızın değerli üyeleri; Atamıza, Başöğretmenimize, bu kutlu, bu onurlu yürüyüşü gerçekleştiren tüm arkadaşlarımız, ayağınıza, yüreğinize sağlık. Atamıza bir saygı duruşu için buraya geldik. Öğretmene saygı, öğretmenlik mesleğine yakışır bir kanun için, eğitime bütçe, eğitim emekçilerine yakışır bir bütçe için, bu ülkedeki her bir çocuğumuzun bilimsel, kamusal eğitim hakkı için yaptığımız bu yürüyüş tarihe geçmiştir, tekrar ayağınıza, yüreğinize sağlık” diye konuştu.

Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.