DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20633871,02%
Hatay
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Dörtyol Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

CHP Dörtyol Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

ABONE OL
28 Şubat 2024 09:53
CHP Dörtyol Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç’ın seçim bürosu, miting havasında gerçekleşen bir açılışla hizmete girdi. Açılış törenine CHP Hatay Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara, Mehmet Güzelmansur, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Başkanı Hakan Tiryaki, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Başkanı Muammer Bedir ve birçok parti üyesi katıldı.

Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç, yaptığı konuşmada Dörtyol’un içinde bulunduğu sıkıntılara dikkat çekerek, projeleriyle bu sorunları çözmeye hazır olduklarını belirtti.

Amaç, kalabalığa hitaben, “Dörtyol’un sorunlarını biliyoruz. Şu an ne yazık ki Dörtyol’umuz entübe durumda. Ben doktorum ve tıp diliyle konuşuyorum. Entübe olmuş bu güzel ilçeyi yeniden hayata döndürmek için bu yola çıktık. Beni aday yaptıran sizlersiniz, beni belediye başkanı yapacak olan da sizlersiniz. O halde hep birlikte masada yatan bu hastayı yeniden hayata döndürelim. Sizlerin bizlere olan güveni ve bağlılığı yaşadığımız bu ilçeyi de güzelleştirecek ve yaşanabilecek bir şehir haline getirecek” şeklinde konuştu.

Amaç, zaferin kendilerine ait olduğuna inandıklarını ifade ederek, “31 Mart günü Dörtyol’u bu müzmin kaderinden kurtarıp daha güzel, daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir şehir haline getirmeye var mısınız? İlçemizi yeniden ayağa kaldırmaya birlikte güç birliği yaparak mümkün kılacağız. İnanıyoruz, kazanacağız, başaracağız” dedi. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.