DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053262-2,02%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Parti Okulu Eğitim Kadrolarını Güçlendiriyor

CHP Parti Okulu Eğitim Kadrolarını Güçlendiriyor

ABONE OL
10 Haziran 2022 15:24
CHP Parti Okulu Eğitim Kadrolarını Güçlendiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Parti Okulu, Parti’nin siyasi kadrolarını yetiştiren eğitmen ordusuna, partinin öz gücü olan üyeleri arasından yeni isimler ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu 04-05 Haziran tarihleri arasında düzenlediği Eğitici Eğitimi ile siyasi kadroları yetiştirecek eğitmen kadrosuna yeni eğitmenler kazandırdı. Hatay Defne‘de iki gün boyunca aralıksız süren eğitimlere Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa, Şırnak, Batman, Adıyaman, Kahramanmaraş illerinden katılım sağlandı. Katılımcılar, Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi’ne katılarak, eğitim esnasında tasarladıkları sosyal projelerini hayata geçiren isimler arasından belirlendi.

YENİ EĞİTMENLER, EĞİTİMİN ARDINDAN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

Eğitimler ülke genelinde CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve 24-26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ve Parti Okulu Genel Koordinatörü Tuba Canlı’nın koordinasyonunda yapılıyor. Defne’de yapılan eğitimde Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Parti İçi Eğitim Birimi Üyeleri Tuba Canlı ve Fatma Arguz eğitmen, Parti Okulu Hatay-Osmaniye Bölge Koordinatörü Hanifi Kaplan Sınıf Sorumlusu, Hatay Koordinatörü Duygu Kerimoğlu, Osmaniye Koordinatörü Aykut Kaplancı ve Hatay İl Sekreteri Sibel Hakverdi de danışman olarak görev aldı.

Eğitimin açılış konuşmalarında, PİEB üyesi ve Genel Koordinatör Tuba Canlı, yapılan eğitim çalışmalarının CHP’ye katkılarından ve öneminden bahsetti.

İki gün boyunca Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri, Etkili Sunum Yöntemleri ve İletişim, Sosyal Proje Yönetimi gibi eğitimler alan katılımcılar aynı zamanda Atölye Çalışmaları yaparak birer siyasi sunum gerçekleştirdiler.

Eğitimin ardından Parti Okulu’nun yeni eğitmenleri illerine dönerek, Sokak Örgütlenmesi ve Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi çalışmalarında görev almaya başlayacaklar.

Erhan Unay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.