DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053262-2,02%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Derya Arslan’ın İmza Gününe ilgi

Derya Arslan’ın İmza Gününe ilgi

ABONE OL
31 Mayıs 2022 12:28
Derya Arslan’ın İmza Gününe ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edebiyat, Eğitim, Türk Edebiyatı kategorilerinde yazdığı eserler ile bilinen Yazar Derya Arslan’ın Sol Yanımdan Üşüdüm “Yüreğini Bırak Git” isimli romanı için düzenlediği imza töreni yoğun ilgi ile gerçekleşti.

Palladium AVM D&R Antakya’da gerçekleşen imza töreninde Yazar Derya Arslan’a kitabını imzalatmak isteyen okurlar saatler öncesinden yerlerini alırken Senarist Roza Yaruk’da imza töreninde Yazar Arslan’ı yalnız bırakmadı. Yazar Derya Arslan’ın İmza gününe  Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü  Hamit Bal, Antakya Şükrü Kanatlı Vergi Dairesi  Müdürü Durmuş Ali Darıcı,STK Temsilcileri,Öğretmenler, çok sayıda okuru ve seveni katılım gösterdi.

İmza gününe gelen Yediden Yetmişe tüm okurları ile yakından ilgilenen Yazar Derya Arslan aynı zamanda güleryüzü ve mütevazi kişiliği ile de gönüller fethetti.

Gördüğü yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazar Derya Arslan, Sol Yanımdan Üşüdüm “Yüreğini Bırak Git” kitabına ilgi gösteren tüm okurlarına teşekkür ederek bu kitabın devamı olan 2. Kitabın  Eylül ayında okurları ile bulaşacağının müjdesini verdi.Yazar Arslan romanı ile ilgili yaptığı açıklamasında:“… İnsanoğlu, ağaç yere eğildiğinde yükünden zannederdi. Oysa onu yere eğen, üzerindeki dalları, yaprakları ve meyveleri kendinde tutma mücadelesiydi.”

Adana’dan Ankara’ya hukuk okumak için gelmiş olan üniversite öğrencisi Kadın, Adam’ı görür ve ona vurulur. Artık kendisinin de müdahale edemediği duygu karmaşalarının esiridir. Özlem yüklü bir “şimdi”den, belirsiz bir “gelecek”e yürümektedir Kadın tek başına. Üstelik etrafı gelenekler ve tabularla çevrilidir. Kadın önce susar, üç yıl boyunca susar ve kararlılıkla durur kendisine ayrılan kara parçasında. Peki ya Kadın konuşmaya karar verirse? Eline kalemi alıp yazmaya başlarsa? Adam’a ulaşabilecek midir?

“Aşk”ının izinde, her şeye ve herkese rağmen yürüyen bir kadının tutku dolu hikâyesi” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.