DOLAR 32,4424 -0.15%
EURO 34,7977 -0.53%
ALTIN 2.448,690,53
BITCOIN %
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Deva Partisi Basınla Buluştu

Deva Partisi Basınla Buluştu

ABONE OL
30 Ocak 2023 11:22
Deva Partisi Basınla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk kez seçim heyecanı yaşayacak olan Deva Partisi teşkilatı, Hatay’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

9 Mart’ta kuruluşunun 3. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanan Deva Partisi Teşkilatı, 2023 Genel seçimleri için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Hatay’a gelen DEVA Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve eski Bakan Selma Aliye Kavaf, İnsan Hakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Nazlı Seda Vural, DEVA Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer, DEVA Parti Hatay İl Başkanı İlker Eker ve DEVA Partisi İlçe Başkanları kahvaltıda basın mensuplarıyla buluştu.

SAHA ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Toplantıda konuşma yapan DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Eski Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, “Bizim teşkilat ve saha çalışmalarımız, genel merkezimizin belli bir plan programı dâhilinde yürütülen çalışmalardır. Rutin olarak Türkiye’nin 7 bölgesi, 81 ili ve ilçelerine saha çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu saha çalışmalarımızda Sivil Toplum Örgütleri ile görüşüyoruz. Esnaf ziyareti yapıyoruz. Pazar yerlerini ziyaret ediyoruz. Meslek odalarını ziyaret ediyoruz. Sokaktaki vatandaşlarımızla görüşüyoruz bazen de akşamları kapı taraması yapıyoruz. İnsanların kapısını çalıyoruz. Deva Partisi’nden geldik diyoruz. Ne için geldiğimizi insanlara anlatıyoruz” dedi.

DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZI SİYASİ PARTİLERDİR

9 Mart’ta kuruluşlarının 3. yılını tamamlamış olacaklarını ifade eden Kavaf, “81 ilde ve 923 ilçede teşkilatlarımızı tamamladık. 41 ilde kongrelerimizi yaptık. Sonrasında da büyük kongremizi yaptık. Seçime girme yeterliliğimizi kazandık. Demokrasinin olmazsa olmazı siyasi partilerdir. Siyasi partilerin olmazsa olmazı teşkilatlardır. Çünkü biz teşkilat ağımız sayesinde ülkenin en ücra yerine kadar ulaşıyoruz. Yine demokrasinin olmazsa olmazlarından biriside değişimdir. Çok söylenen bir söz vardır. ‘Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.’ Her şey değişir. Demokrasinin gereği olarak iktidarlarında seçimle beraber değişime uğraması, değişmesi demokrasinin olmazsa olmaz kurallarındandır. Mevcut iktidar 20 senedir ülkeyi yönetiyor. Yaptıkları ve yapamadıkları var. Yaptıkları için teşekkür ediyoruz. 20 senedir iktidarda olan bir partinin yapamadıkları noktasında herhangi bir mazeret beyan etmesini veya bunları vaat olarak dillendirmesini açıkça inandırıcı bulmuyoruz. Demokratik tahammüller gereği artık önümüzde gerçekleşecek olan seçim sürecinde de bu iktidarın değişmesi gerekiyor. Deva Partisi’nin siyaseten ortaya çıkmasının nedeni budur” şeklinde konuştu. 

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.