DOLAR 32,4839 -0.07%
EURO 34,8813 0.05%
ALTIN 2.420,69-0,04
BITCOIN %
Hatay
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dönmezer, Hüzmeli İle Hatay’ı Konuştu

Dönmezer, Hüzmeli İle Hatay’ı Konuştu

ABONE OL
5 Ekim 2022 11:35
Dönmezer, Hüzmeli İle Hatay’ı Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gönüllüleri Konseyi Başkanı Tahir Dönmezer, DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay siyasetinin son dönemine bir kadın olarak damga vuran Hüzmeli’nin bilgi birikimi ile Hatay’da bir adım önde olduğunu ve Defne’de DEVA Partisi’nin yükselişine katkıda bulunduğunu kaydeden Dönmezer, Hüzmeli’yi başarısından dolayı kutladı. Deva Partisi’nin taşıdığı vizyon ve misyonla birlikte Hüzmeli’nin de azminin birleşimi ile Defne’de örnek bir tablo ortaya çıktığını belirten Dönmezer, Hüzmeli’nin çalışkanlığına hayran kaldığını kaydetti.

HÜZMELİ’DEN DÖNMEZER’E TEŞEKKÜR

Hatay’ın yaşayan tarihçilerinden biri olarak nitelendirdiği Tahir Dönmezer’e ziyaretinden ve güzel sözlerinden dolayı teşekkür eden Hüzmeli, Dönmezer ile Hatay’ın sorunları ve çözüm yolları üzerine de istişarelerde bulundu. Hüzmeli, Dönmezer’e verdiği bilgilerden ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.