DOLAR 32,4424 -0.15%
EURO 34,7977 -0.53%
ALTIN 2.448,690,53
BITCOIN %
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eczacılar Baloda Stres Attı

Eczacılar Baloda Stres Attı

ABONE OL
16 Mayıs 2022 12:31
Eczacılar Baloda Stres Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eczacılık günü ve Bilimsel Eczalığın 183. yıldönümü Hatay Eczacı Odasınca düzenlenen baloyla kutlandı.

Antakya Şehir Kulübünde gerçekleşen baloya CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Eczacı Odası Başkanı Sedat İlkin Aközcan, Meslek Oda Başkanları, Eczacılar ve konuklar katıldı.

AKÖZCAN: TÜM MESLEKTAŞLARIMIN ECZACILIK GÜNÜNÜ VE BAYRAMINI KUTLUYORUM

Baloda kısa bir konuşma yapan Hatay Eczacı Odası Başkanı Sedat İlkin Aközcan, Bilimsel Eczalığın 183. Yılını kutlamanın mutluğunu yaşadığını söyledi.

Aközcan,”Ülkemizin modern eczacılığın temellerini oluşturan ilk eczacılık sınıfının kurulduğu ve ilk eczacılık dersinin verildiği tarih olan ve 14 Mayıs 1839’dan bugüne tam 183 yıl geçti. Mesleki tarihimizde çok özel bir yere sahip olan Eczacılık mesleğinin ülkemizde bilimsel bir nitelik kazandığı gün olan Eczacılık günü ve bayramı olarak kutlanmaktayız. Tüm meslektaşlarımın Eczacılık gününü ve bayramını kutluyorum” dedi.

GECEDE MESLEĞİNDE 40. VE 25. YILINI DOLDURANLARA PLAKET VERİLDİ

Gecede ayrıca, mesleğinde 40. ve 25. yılını dolduran Eczalara plaket verildi.

Mesleğinde 40. Yılını dolduran Mustafa Akyol ve 25. Yılını dolduran Timur Rencüs, Senem Deletioğlu, Zerrin Altunay, Behiye Mısırlıoğlu, Hıdır Dal ve Esra Değirmenci Uluç’a, Oda tarafından hazırlanan plaketler CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Hatay Eczacı Odası Başkanı Sedat İlkin Aközcan tarafından verildi.

ECZACILAR DOYASIYA EĞLENDİ

Baloda sahne alan yerel sanatçı Nihat Mugil’in söylemiş olduğu parçalarla kendini sahneye atan Eczacılar bol bol göbek atarak gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.