DOLAR 32,4974 -0.05%
EURO 34,8802 0.11%
ALTIN 2.422,00-0,02
BITCOIN %
Hatay
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay, Siyasi Tartışmalara Meze Edilen Bir Şehir Oldu

Hatay, Siyasi Tartışmalara Meze Edilen Bir Şehir Oldu

ABONE OL
18 Nisan 2024 14:38
Hatay, Siyasi Tartışmalara Meze Edilen Bir Şehir Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri sonrası yaptığı ilk grup toplantısında Hatay’a özel bir parantez açtı. CHP’nin seçim itirazlarını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hatay üzerinden sosyal fay hatlarımızla oynamaya çalıştılar” diyerek muhalefete yüklendi.

ERDOĞAN HATAY’A GELECEK

Önümüzdeki günlerde Hatay’a teşekkür ziyareti gerçekleştireceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hatay 6 Şubat depremlerinden beri en çok örselenen şehrimiz oldu. Hatay ile aramızı bozmak için çok uğraştılar. Hatay pek çok siyasi tartışmalara meze edilen bir şehir oldu. Hatay üzerinden sosyal fay hatlarımızla oynamaya çalıştılar. Hatay bu kirli senaryolara karşı tavrını çok net bir şekilde ortaya koymuştur. Hataylı vatandaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Ana muhalefet partisinin Hatay’ın iradesini gasp etmek girişimi son ana kadar devam etti. YSK’nın baskı altına alınması dahil her yol denenmiş ölülere oy kullandırıldığı gibi akla ziyan pek çok yalan söylenmiştir. Önümüzdeki dönemde şehrimizi ziyaret ederek Hataylı kardeşlerimize teşekkür edeceğiz. Bize güvenen diğer şehirlerimize layık olmak için her zamankinden fazla çalışacağız. Özellikle depremzede şehirlerimizin süratle ayağa kaldırılması gündemimizin ilk sırasında yer almaya devam edecektir” şeklinde konuştu. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.