DOLAR 32,4245 -0.2%
EURO 34,8703 -0.67%
ALTIN 2.439,190,14
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’ın Geleceği Nefes Alacak

Hatay’ın Geleceği Nefes Alacak

ABONE OL
12 Kasım 2022 11:27
Hatay’ın Geleceği Nefes Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlayan “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında 81 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen “Türkiye Yüzyılına Nefes” adlı etkinlik Hatay’da da gerçekleştirildi.

Karlısu Gölet bölgesinde gerçekleşen ağaç dikimi törenine başta Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Hatay Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, kamu kurum müdürleri, oda başkanları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

2 BİN ADET FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURUYORUZ

Törenin açılış konuşmasını yapan Hatay Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, “Bildiğiniz üzere 7 Kasım 2019 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızca yayımlanan 2019-24 sayılı genelge ile her yıl 11 Kasım ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak kutlanmaktadır. Bulunduğumuz lokasyon 2 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. ‘Gelecek Nefes’ Teması ile başlattığımız fidan dikimi kampanyamıza bu yıl “Türkiye Yüzyılı” vizyona uygun olarak “Türkiye Yüzyilina Nefes” ‘Tema’sıyla devam ettiriyoruz” dedi.

DOĞAN: FİDANLARIMIZI TOPRAKLA BULUŞTURUYORUZ

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin Yüzyılına Nefes teması ile yok olanı yerine koymak, doğaya hayat vermek, can vermek, gelecek nesillerimize yeşil bir vatan bırakmak amacıyla bugün fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından tören, Vali Doğan ve protokol üyelerinin fidan dikimini gerçekleştirmesi ile son buldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.