DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2032946-2,30%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hedeflerimizden Şaşmadık!

Hedeflerimizden Şaşmadık!

ABONE OL
10 Haziran 2022 16:15
Hedeflerimizden Şaşmadık!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig takımlarından temsilcimiz Atakaş Hatayspor Yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek sezonun değerlendirmesini yapıtılar.

ÖZAT: KULÜBÜ DAHA GÜZEL YERLERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Osman Çalgın Tesislerinde gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Atakaş Hatayspor Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Basın Sözcüsü Mustafa Özat, Hedefimiz yine ilk 10’da yer almak, hedeflerinden şaşmadıklarını söyledi.

Yeni sezonda aynı kararlılıkla yollarına devam edeceklerini ve Türk futboluna yeni oyuncular kazandırmayı planladıklarını dile getiren Özat, kulübü daha güzel yerlere getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Takımın küçülmeye gittiği iddialarını da yanıtlayan Özat, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

ÇOK YETENEKLİ BİR TEKNİK DİREKTÖRLE ANLAŞTIK

Hatayspor’un geleceğini tahminlere bırakamayacaklarını dikkat çeken Özat,  “Ayaklarımızı yere basmak zorundayız. Buna küçülme demiyorum. Bu durum küçülme değil. Buna vizyonu olmayanlar küçülme diyebilir. Ayağı sağlam yere basan, hesabını kitabını bilen, ekonomiyi bilen şunu demeli; ortama göre durum almaktır. Biz geçen yıl bu futbolcularla imza atarken dolar 6,5 liraydı. Bu gün 17,5 lira. Bizim bu kadar dolar gelirimiz yok. Bugün biz bu önlemleri almazsak, dikkatli gitmezsek sizler bize ‘Bu Hatayspor’u borç batağına sürüklediniz? Gözünüz kör müydü? Kulağınız sağır mıydı?’ diyecektiniz. Çok yetenekli bir teknik direktörle anlaştık. Aynı ideallere ve ufuklara birlikte bakıyoruz” dedi.

HEDEFİMİZ YİNE İLK 10’DA YER ALMAK

Kulübün daha az maliyetle yine ilk 10’da yer almayı hedeflediğini hatırlatan Özat, “Amacımız burada Hatayspor’un bugünkü durumundan geriye gitmemesi. Bunun için ne gerekiyorsa yapılacak. Hedefimiz yine ilk 10’da yer almak, hedeflerimizden şaşmadık.” ifadelerini kullandı.

GÜNDEMİZDE KONGRE YOK

Özet ayrıca, Hatayspor’un gündeminde herhangi bir kongre kararın olmadığını sözlerine ekledi.

YARDIMCI:  BİR HAFTA İÇESİNDE 3-4 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRACAĞIZ

Atakaş Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu ve aynı zamanda Transfer Komitesi Üyesi Ender Yardımcı, En geç bir hafta içerisinde yerli ve yabancı olmak üzere 3 veya 4 Futbolcu ile resmi imzaların atılacağını ve kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

Yardımcı, Afrika, Asya, ve Avrupa’dan olmak üzere uzun süredir takip ettikleri gelecek vadeden genç futbolcuları takip ettiklerini ve sezonun kampına dâhil edilerek Teknik direktörün de onay vermesi dâhilinde Süper Ligde mücadele eden Hatayspor’a yeni Aaron Boupendza, yeni Ruben Ribeiro ve yeni Adana Traore’ler kazandıracaklarını söyledi.

GÖKHAN AKKAN GÜNDEMİZDE YOK

Kaleci Munir Mohamedi’nin yerine alacakları kaleci arayışlarını sürdürdüğü belirten Yardımcı, Türkiye, Almanya ve Danimarka’dan kalecilerle görüşüyoruz. İmza aşamasına geldi. Sosyal medyada gündeme gelen Gökhan Akkan kesinlikle gündemlerinde olmadığını sözlerine ekledi.

TOKSÖZ: STAD GELİRİMİZ YOK

Hatayspor Başkan vekili ve aynı Zaman Mali ve İdare İşlerden Sorumlu Yönetici Aydın Toksöz, geride kalan sezonda Hatayspor kulübü olarak stad gelirinde bir şey elde edemedik. Aksine Stad giderimiz var. Bu konuda yeni sezonda bordo beyazlı taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.