DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2075599-1,97%
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaşıkçı’dan Yol ve Köprülü Kavşak Talebi

Kaşıkçı’dan Yol ve Köprülü Kavşak Talebi

ABONE OL
14 Nisan 2022 13:56
Kaşıkçı’dan Yol ve Köprülü Kavşak Talebi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı Hatay’da önem arz eden ve birçok ilçenin birleşmesini sağlayan Ana yollardaki sorunları gündeme taşıyarak biran önce çözüme kavuşturulması gerektiğini bildirdi.

Hatay’da yer alan otoyolların ve köprü ile kavşakların Hatay’ın gelişen ekonomisi ve artan nüfusuna artık yetmediğini ve bunlarla ilgili çalışmaların yapılması gerektiğini söyleyen Kaşıkçı; “Hatay, gelişen ekonomisi ve artan nüfusuyla bölgede günden güne önemini arttırmaktadır. Bu büyümeye paralel olarak Hatay’daki kara yolları ağında da yeni ihtiyaçlar gündeme gelmektedir. Özellikle Erzin-Antakya arasındaki kara yolu üzerinde trafiği sıkıntıya sokan yerlere köprülü kavşak yapılmalıdır. Bu manada kara yolunun Payas şehir merkezinden geçen kısmına İskenderun-Antakya ilçeleri arasındaki Topboğazı, Serinyol ve Karaali kavşaklarına, yine, Antakya Çevre Yolu üzerindeki Ekinci Kavşağı’na ve son olarak da Antakya-Samandağ ilçeleri arasındaki Tomruksuyu Kavşağı’na köprülü kavşak yapılması gerekmektedir. Yine, Hatay için son derece önemli olan Toprakkale-İskenderun Çevre Yolu’nun bakım çalışmalarının da bir an önce başlatılarak tamamlanması gerekmektedir. Ayrıca Antakya ilçe merkezi girişindeki Kuzeytepe ( Honda ) Kavşağındaki trafik akışının rahatlatılması için önleyici tedbirler alınmalıdır” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.