DOLAR 32,4445 -0.13%
EURO 34,7390 -0.68%
ALTIN 2.440,330,18
BITCOIN 20972591,07%
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu’nun Doktrini Hatay’da Anlatıldı

Kılıçdaroğlu’nun Doktrini Hatay’da Anlatıldı

ABONE OL
30 Aralık 2022 10:56
Kılıçdaroğlu’nun Doktrini Hatay’da Anlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun doktrinini anlatmak üzere Hatay’da partililer buluştu.

HATMEK salonunda gerçekleşen toplantıya CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Suzan Şahin,  CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı vekili Fedai Yücedal, Samandağ Belediye Başkanı Yardımcısı Aydın Duran  Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, CHP Hatay eski milletvekili ve Çalışma Sosyal Güvenlik eski bakanı Nihat Matkap, CHP Hatay eski il başkanı Servet Mullaoğlu ve  ilçe başkanları ile ilçe kadın kolları başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri  ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

PARLAR: CHP HATAY OLARAK İKTİDARA HAZIR

Toplantının açılış konuşmasını CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar yaparak Genel Merkez tarafından görevlendirilen Parti Meclis üyelerini tanıttıktan sonra Genel Başkanı “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Doktrini Anadolu ile buluşuyor” toplantısına katılan parti üyelerine teşekkür ederek, “CHP Hatay olarak iktidara hazır, İktidar yolumuzda herkese başarılar diliyorum” dedi.

İl Başkanı Parlar’nın konuşmasının ardından toplantı basın kapalı olarak devam etti

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.