DOLAR 32,4445 -0.13%
EURO 34,7390 -0.68%
ALTIN 2.440,330,18
BITCOIN 20972591,07%
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kızılay’dan Yetimlere İftar

Kızılay’dan Yetimlere İftar

ABONE OL
20 Nisan 2022 14:14
Kızılay’dan Yetimlere İftar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Yetimler Gününde Kızılay’dan Yayladağı’ndaki yetimlere iftar programı düzenlendi.

Kızılay Hatay Şubesi ve Yayladağı Kızılay temsilciliği ile Yayladağı’nda 500 yetim çocuk ve annelerine hem iftar hem de etkinlik yaptı.

Yüzlerce çocuğun olduğu kampta iftar sevincinin yanında çocuklar için hazırlanmış etkinliklerde vardı. Palyaço gösterisi, çeşitli oyunlar, giyim yardımı, pamuk şeker, kitap ve meyve suyu, kek gibi ikramlarda bulunuldu.

Kızılay bu etkinliğiyle yüzlerce yetimin yüzünü güldürürken, program için gerek destekte bulunun Kızılay üyeleri,  gerek bağış yapan hayırsever ve bağışçılara teşekkür eden Kızılay Hatay Şube Başkanı Ş. Kudret Özbakış, Dünya yetim gününde bize bu hazzı ve sevinci yaşatmamıza vesile olan ve beraber eşlik eden tüm üyelerle daha çok mazlum, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olacaklarını her geçen gün Gönüllülerle beraber daha güçlü ve daha fazla kapsamlarda hizmet edeceklerini söyledi.

Kızılay Yayladağı Temsilcisi Mehmet Kalkan ev sahipliğinde yapılan Programa Kızılay Hatay Şube Başkanı Ş. Kudret Özbakış, Antakya Kızılay Şube Başkanı İsmail Duyar,  Defne Kızılay Şube Başkanı Abdullah Sait Önal ve Kızılay Hatay Şube yönetimi katıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.