DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğretmen ve Öğrencilerimiz Avrupa’da

Öğretmen ve Öğrencilerimiz Avrupa’da

ABONE OL
26 Mart 2024 10:57
Öğretmen ve Öğrencilerimiz Avrupa’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-Ge Birimince yürütülen ERASMUS+ programı kapsamında öğretmen ve öğrencilerinin yurt dışı hareketlilikleri devam etti.

Bu kapsamda il milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Mart ayında Altınözü ilçemizden Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sultan Abdülhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Dörtyol ilçemizden Recep Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Reyhanlı ilçemizden Reyhanlı Ortaokulu ve Reyhanlı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Erzin ilçemizden Yeşilkent Anadolu Lisesi, Yeşiltepe Ortaokulu ve Şükrü Paşa Ortaokulu; Hassa ilçemizden Söğüt Ortaokulu; İskenderun ilçemizden Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi; Yayladağı ilçemizden Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi; Arsuz ilçemizden Hüyük Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Belçika’nın Gent, Fransa’nın Strazburg, Almanya’nın Stuttgart, Avusturya’nın Viyana, Çekya’nın Prag şehirlerini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz bu ziyaretlerde yurt dışındaki okullarda akranlarıyla bir araya gelerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirmekte, farklı kültürleri tanıma fırsatı bulmaktadır. Öğretmenlerimiz de yurt dışındaki meslektaşlarıyla buluşma ve eğitimde iyi örnekleri, uygulamaları ve tecrübelerini paylaşma imkânı elde etmektedir. Ayrıca meslek lisesi öğrencilerimizin yurt dışındaki işletmelerde staj yaptıkları programda öğretmen ve öğrencilerimize İskenderun, Belen, Samandağ, Arsuz, Reyhanlı ve Hassa İlçe Millî Eğitim Müdürlerimiz de eşlik etti.” Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.