DOLAR 32,4424 -0.15%
EURO 34,7977 -0.53%
ALTIN 2.448,690,53
BITCOIN %
Hatay
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özel Ata Koleji’nde Teknoloji Festivali

Özel Ata Koleji’nde Teknoloji Festivali

ABONE OL
13 Haziran 2022 12:01
Özel Ata Koleji’nde Teknoloji Festivali
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitimde öncü lider ilklere imza atan ve bu konuda 60.yılını dolduran Ata Koleji içerik olarak Türkiye’de tek format olan ve Hatay’da teknoloji eğitimi alanında öncü  olan  Robot Adam Teknoloji merkezi ile bir ilke imza attı.

Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe okul yöneticiler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte teknoloji etkinlikleri sergisi açıldı. Etkinlikte ayrıca Basketbol şut yarışması ve Lise müzik grubu tarafından mini bir konser verildi.

BİR FESTİVALDEN DAHA ÖTE

Ata Koleji yerleşkesinde gece düzenlenen Teknoloji Festivalinde  kolej öğrencileri aldıkları eğitimleri konuklara  anlatırken aynı zamanda teknolojinin eğitimdeki yerini gösterdiler.

Standlarda  robotik kodlama- yapay zeka -drone egitimi -artırılmış gerçeklik- hologram -elektronik devre- 3D tasarım-Görsel Sanatlar’ın olduğu etkinler katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Sportif yarışmalar  ve dans gösterisinin yer aldığı  festivalde  lise öğrencilerinden oluşan konser  ile festival coşkulu bir şekilde son buldu. Cuma Zeybek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.