DOLAR 32,4612 -0.11%
EURO 34,8353 -0.52%
ALTIN 2.440,190,18
BITCOIN 2076348-1,06%
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehitler Dualarla Anıldı

Şehitler Dualarla Anıldı

ABONE OL
19 Mart 2022 12:46
Şehitler Dualarla Anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Antakya Şehitliği’nde tören düzenlendi.

Törene Hatay Valisi Rahmi Doğan, Garnizon Komutan Vekili Ulaştırma Albay Halit Erbaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Daire Müdürleri, Gaziler, Askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Başta Hatay Valisi Rahmi Doğan olmak üzere diğer protokol üyeleri tarafından şehitliğe çelenk konulup, saygı duruşunda bulunuldu, saygı atışı gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu.

DOĞAN: SİZLERİN HUZURUNDA OLMANIN GURUR VE ONURUNU YAŞAMAKTAYIZ

Vali Doğan şehitlikte gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından Şehitlik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Doğan deftere görüşlerini şöyle aktardı, “Aziz şehitlerimiz, Dünya’da eşi benzeri görülmemiş çetin bir savaşa sahne olan, toprağın her zerresinin şehit kanı ile sulandığı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 107. Yıldönümü kutlamak üzere sizlerin huzurunda olmanın gurur ve onurunu yaşamaktayız.

Çanakkale destanını yazan isimsiz kahramanların torunları olarak, bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak,  şehitlerimizin uğruna canlarını feda ettikleri kutsal vatan toprağını ve mukaddes değerlerimizi korumak için canla başla çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Çanakkale Deniz Zaferi kahramanlarının ve burada yatan Aziz Şehitlerimizin azmi, cesareti ve şehadet aşkı bizlere daima rehber olacaktır. Ruhunuz şad olsun”.

Daha sonra protokol üyeleri şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek çiçek bırakıp dua ettiler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.