DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045883-2,27%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>SON SÖZ ESNAFTA</strong>

SON SÖZ ESNAFTA

ABONE OL
7 Mayıs 2022 12:03
<strong>SON SÖZ ESNAFTA</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulu 8 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

İki listeyle gidilen genel Kurulda HESOB’un mevcut Başkanı Abdulkadir Teksöz ile Antakya İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı, HESOB Başkan Adayı Mehmet Alakuş mücadele edecek.

Seçim öncesi açıklamada bulunan Başkanların paylaşımları ise şöyle:

SEÇİMİN HATAY ESNAFINA HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

HESOB Başkanı Teksöz: “Hepimizin gayesi halkımıza ve memleketimize hizmet etmektir. Her zamaqn yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen bütün esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Esnafımızla birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz bir genel kurula daha gidiyoruz. Seçimin Hatay esnafına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

TÜM ESNAF KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı ve HESOB Başkan adayı Mehmet Alakuş: “HESOB gibi önemli kuruma seçilecek olan başkan ve yönetiminin siyasetten uzak, Esnafın dert ve sorunlarıyla ilgilenen, çözüm üreten bir ekip anlayışı ile yönetilmesi çok önemlidir. Bu amaçlarla Aday olduğum HESOB’un Pazar günü gerçekleştireceğimiz genel kurula tüm esnaf kardeşlerimizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Hatay Esnaf Ve Sanatkâr Odaları Birliği genel kurulu 8 Mayıs Pazar günü (yarın) Antakya Ottoman Otel’de gerçekleştirilecek. İki liste ile gidilen genel kurula katılımın yoğun olacağı bekleniliyor.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.