DOLAR 32,3040 -0.11%
EURO 34,8282 0.02%
ALTIN 2.408,710,65
BITCOIN %
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Masatlı’nın Konuğu İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran

Vali Masatlı’nın Konuğu İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran

ABONE OL
24 Nisan 2024 11:25
Vali Masatlı’nın Konuğu İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret ederek bir araya geldi. Ziyaret sırasında, iş dünyası ile devletin iş birliğini güçlendirmek ve şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çeşitli konular ele alındı.

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Hatay’ın ekonomik potansiyeli ve iş dünyasındaki gelişmeler hakkında Vali Mustafa Masatlı’ya bilgi verdi. Ayrıca, bankanın Hatay’daki yatırım ve destekleri ile ilgili olarak Vali Masatlı’ya bilgi sunarak bu desteklerin, şehrin ekonomik büyümesine ve istihdamın artmasına katkı sağlamak için yapıldığını belirtti.

Vali Mustafa Masatlı ise, Türkiye İş Bankası’nın Hatay’a olan katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek, iş birliğinin daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ziyaret, iş dünyası ile devlet kurumları arasındaki iş birliğinin önemini vurgularken, şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik ortak projelerin geliştirilmesine olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası gibi büyük kurumların bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak adına yerel yönetimlerle iş birliği yapması, şehirlerin daha güçlü ve rekabetçi bir konuma gelmesine yardımcı oluyor. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.