DOLAR 32,5881 0.3%
EURO 35,0168 0.11%
ALTIN 2.461,961,07
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yürütülen Projeleri İstişare Ettik

Yürütülen Projeleri İstişare Ettik

ABONE OL
18 Nisan 2022 12:09
Yürütülen Projeleri İstişare Ettik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Yahya Hamurcu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Kilis ile birlikte Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Hamurcu, ”Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı meslektaşım Ahmet Kilis ile birlikte Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i ziyaret ederek, Defne ilçesinde hali hazırda bulunan Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yapılan rutin çalışmalar ve yürütülen projeleri istişare ettik. Hayvan Bakımevleri konusunda yasaların ilçe belediyelerine vermiş olduğu yetki ve sorumluluklar ile kanuni yükümlülüklerini değerlendirdiğimiz toplantıda ilerleyen süreçlerde Hatay Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı ve meslektaşlarımızın katkı verebilecekleri hizmetleri konuştuk. Nazik kabulleri için Başkan Güzel’e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.