DOLAR 32,3828 -0.13%
EURO 34,7587 -0.15%
ALTIN 2.408,44-1,08
BITCOIN %
Hatay
16°

HAFİF YAĞMUR

16:22

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

DEVREYE MORALLİ GİRİŞ!

DEVREYE MORALLİ GİRİŞ!

ABONE OL
27 Aralık 2021 13:21
DEVREYE MORALLİ GİRİŞ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de sezonun ilk yarısının son maçında Giresunspor’a konuk olan Hatayspor, El Kaabi’nin golüyle mücadeleyi 1-0 kazandı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Sezonun devre arasına moralli girmek ve maçı kazanmak isteyen iki takımda, ilk yarıya temkinli başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

EL KAABİ YİNE FIRSATÇILIĞINI KONUŞTURDU

Hatayspor’un sürpriz golcüsü olarak alınan fakat şu ana kadar attığı gollerle takımının en skorer ismi haline gelen El Kaabi yine fırsatçılığını konuşturdu. 81. dakikada ceza alanı içerisinde Mame Diouf’un kafa pasında topla buluşan El Kaabi, düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

DİOUF FARKINI GÖSTERDİ

Maç boyunca hava toplarında üstünlüğünü koruyan Mame Diouf, takımının maç boyunca etkili olmasını sağladı. Gol anına kadar, ataklardaki son isim olmak yerine takımın ataklara da çıkmasını sağlayan Mame Diouf, gol öncesi pasıyla da 3 puanın en büyük mimarları arasında yer aldı. Bu golle 3 puanı da cebine koyan Hatayspor, sezonun devre arasına 32 puanla girdi.

KUPADA RAKİP MENEMENSPOR

Diğer yandan kupa maçı öncesinde de moral bulan Hatayspor, kupada Menemenspor’u konuk edecek. Hatayspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında 28 Aralık Salı günü Menemenspor’la karşılacak. Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.