DOLAR 32,2604 -0.07%
EURO 35,1097 -0.05%
ALTIN 2.464,90-0,04
BITCOIN %
Hatay
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu Bölgeyi Taş Ocaklarına Peşkeş Çekiyorlar

Bu Bölgeyi Taş Ocaklarına Peşkeş Çekiyorlar

ABONE OL
2 Mayıs 2024 09:11
Bu Bölgeyi Taş Ocaklarına Peşkeş Çekiyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne ilçesi Dursunlu Mahallesi’nde yapılan taş ocağı çalışmalarına ve bu çalışmalar esnasında dinamit kullanılmasına karşı CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Eski Dursunlu Belediye Başkanı Selahattin Altınöz, Hizam Hasırcı, Dursunlu Mahalle Muhtarı Sami Altınöz, Hatay Tabip Odası üyesi Doktor Ali Kanatlı, Doktor Sadık Nazik, Çevre Koruma Derneği başkanı Nilgün Karasu, STK temsilcileri ve Dursunlu halkının katılımıyla basın açıklaması yapıldı.

Milletvekili Yıldırım Kara; “Dursunlu’dan aldığımız ihbarlar neticesinde, bu bölgeyi taş ocaklarına peşkeş çektiklerini buradan söylüyorum. Bunu yaparken de insanları, yani bizlere, sesini yükseltenlere “Siz muhalifsiniz, her şeye karşısınız” anlayışı asla istemiyoruz. Biz bu ülkenin doğal kaynaklarının, bu rezervlerin nasıl çıkarılması gerektiğini veya ülke ekonomisine nasıl katma değer yaratacağını çok iyi biliyoruz. Ama önünüze geldiği her yerde ya da maliyetiniz azalsın diye insanların yaşam alanlarında, meralarda taş ocağı kurmanıza izin vermeyeceğiz” dedi. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.