DOLAR 32,5982 0.37%
EURO 34,8054 0.19%
ALTIN 2.494,350,41
BITCOIN 21088075,45%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
CHP’den Defne Çıkarması

CHP’den Defne Çıkarması

ABONE OL
1 Ağustos 2022 13:32
CHP’den Defne Çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay heyeti, Defne İlçesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çekmece, Ballıöz, Orhanlı, Tavla, Büyükçat, Aknehir ve Harbiye mahallelerinde Muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelen heyet içerisinde, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, CHP İle Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl ve Defne İlçe Yöneticileri ve Muhtarlar yer aldı.

HİZMETLERİMİZİ DEĞERLENDİRDİK

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Defne ilçemizde gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile hemşehrilerimizle bir araya geldik. İl- ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz ve Defne Belediye Başkanımızın da yer aldığı toplantılarda gelecek odaklı alt yapı ve üst yapı hizmetlerimizi değerlendirdik.”dedi.

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmalar ve planlanan hizmet programlarıyla ilgili açıklamalarda bulunduk. Bizlerle bir araya gelen önerilerini ve taleplerini ileten kıymetli hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Hatay için çalışıyor, geleceği ve huzuru için mücadele ediyoruz.

Halkın iktidarına hep birlikte yürüyoruz. Güzel ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırmanın özlemiyle hemşehrilerimizden aldığımız destek ve güçle umudu büyütüyoruz.” Dedi.

Milletvekili Tokdemir ise “Güzel ilçemiz Defne’de hemşehrilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızı dinleyerek, ülkemizin yönetilemediğini, savrulduğunu fakat iktidar olduğumuzda sosyal devletin gerektirdiği şekilde bir yönetim anlayışıyla yöneteceğimizi anlattık.  Hemşehrilerimizin mahalle adına beklenti ve temennilerini dinledik. İktidara giden yolda hep birlikte durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını ve görüşlerini dinleyen CHP Hatay heyeti, mahallelerde yoğun katılımla karşılandı. Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.