DOLAR 32,2751 0.07%
EURO 34,8939 0.09%
ALTIN 2.431,35-0,03
BITCOIN %
Hatay
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Defne Halkının Refahı İçin Birlikte Çalışacağız

Defne Halkının Refahı İçin Birlikte Çalışacağız

ABONE OL
27 Nisan 2024 18:16
Defne Halkının Refahı İçin Birlikte Çalışacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün Ankara ziyaretinden döner dönmez Defne halkının refahı için Hatay valisi Masatlı ve Defne Kaymakamı Çoban ile fikir alışverişinde bulundu

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, önceki gün Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile bir araya gelerek önemli konuları görüştü. Gerçekleşen ziyaret sonrası yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Özgün’ün, Hatay ve Defne halkının refahı için ortak bir çalışma vizyonu belirlediği vurgulandı.

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün şunları dile getirdi:

“Vali Mustafa Masatlı ile gerçekleştirdiğimiz verimli görüşme sonrasında, önemli bir karar aldık. Artık ‘ben, biz, o’ algısını bir kenara bırakarak, Hatay ve Defne halkının refahı için birlikte çalışacağız. Bu ortak kararın, bölgedeki gelişime olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum.”

BAŞKAN ÖZGÜN, KAYMAKAM ÇOBAN İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, Defne Kaymakamı Mesut Çoban’ı makamında ziyaret etti ve Defne’nin geleceği için önemli adımların atılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Özgün, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Defne halkının geleceği için ortak akıl ve fikirle çalışmaları gün geçmeden hızlandırıyoruz. Kurumlar arası iletişime büyük önem veriyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle, Kaymakamımız Sayın Çoban ile geleceğe dair planlarımızı ve projelerimizi paylaşma fırsatı bulduk. Yapacak çok işimiz var ve bu işleri birlikte gerçekleştireceğimize olan inancımız tam. Sayın Çoban’a misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Şeklinde konuştu. Defne Belediyesi ve Defne Kaymakamlığı arasındaki işbirliği ve iletişim, ilçenin kalkınması ve refah seviyesinin yükseltilmesi açısından büyük önem taşıyor. Başkan Özgün’ün vurguladığı gibi, ortak akıl ve birlikte çalışma anlayışıyla, Defne’nin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çaba gösteriliyor. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.