DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22321461,54%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Defne’de Aday Öğretmenlerin Eğitimleri Başladı

Defne’de Aday Öğretmenlerin Eğitimleri Başladı

ABONE OL
21 Şubat 2024 09:52
Defne’de Aday Öğretmenlerin Eğitimleri Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Defne’de çalışan aday öğretmenlerin eğitim seminerlerinin açılışına katıldı.    

Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu Konferans Salonunda başlayan Aday Öğretmenlerin eğitim semineri açılışına Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürleri İsa Alkan, Adem Gürlen ve Aday Öğretmenler katıldı.

Seminerin açılışında bir konuşma yapan Gülistan aday öğretmenlere; “Öğretmenlik, severek ve isteyerek yapılması gereken, vicdani sorumluluğu çok büyük olan bir görevdir. Öğretmen sadece okulda ders anlatırken değil, sokakta, mahallede, sosyal alanın her yerinde öğretmendir. Bu sebeple öğretmen kılık kıyafetine, davranışına, konuşmalarına, hal ve hareketlerine, duruşuna dikkat etmek zorundadır. Bizim görevimiz sadece ders anlatmak değildir. Bize emanet edilen çocuklara iyi bir rol model olmalıyız. Çocuklarımızı topluma faydalı vatanını, milletini, bayrağını seven iyi bir insan olarak yetiştirmeliyiz.” diyerek başarılar diledi. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.