DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050440-2,18%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünyada İnsanın Huzur Bulabileceği Yer Ailedir

Dünyada İnsanın Huzur Bulabileceği Yer Ailedir

ABONE OL
26 Şubat 2022 10:49
Dünyada İnsanın Huzur Bulabileceği Yer Ailedir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde 4 farklı ilçede 8 hafta boyunca devam edecek olan “Aile Okulu Programlarının” 4. semineri gerçekleşti.

Programa Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, Antakya İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Antakya ve Defne İlçelerinde görev yapan din görevlileri ve Kur’an kurslarında eğitime devam eden yetişkin öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.

Antakya Nakip Camii İmam-Hatibi Musa Esatoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program; Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan Aile Sinevizyonu gösteriminin Antakya İlçe Müftüsü Kahraman’ın açış konuşmasıyla devam etti.  

Ardından Haseki Eğitim Merkezi Emekli Eğitim Görevlisi Ali Rıza Temel “Mutlu Bir Yuva Nasıl Kurulur” konulu konferansıyla program devam etti. 

Emekli Eğitim Görevlisi Temel’in Anne ve Kadın’ın topluma kattığı değerden Kur’an-ı Kerim’den örnekler vererek başladığı konuşmasında, Peygamber Efendimiz’in tavsiyeleriyle günümüz ailelerinin almaları gereken derslerle, eşlerin bir birilerinin elbisesi olduğunu, ruhsuz bir dünyada insanların sığınabileceği yegane sığınağın aile olduğunu, sevgi ve merhametin kaybolduğu bir dünyada insanın huzur bulabileceği yerinde aile olduğunu söyledi. Program, hediye takdimiyle sona erdi.
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.