DOLAR 32,2604 -0.07%
EURO 35,1097 -0.05%
ALTIN 2.464,90-0,04
BITCOIN %
Hatay
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadınlarımıza Destek Olacağız

Kadınlarımıza Destek Olacağız

ABONE OL
2 Mayıs 2024 09:09
Kadınlarımıza Destek Olacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Kadın Kooperatifi Başkanı Nesrin Deli ve yönetim kurulu üyeleri, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’ü belediyede ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Bu ziyaret, kadınların yerel yönetimlerdeki aktif rolünü ve işbirliğini vurguluyor.

Başkan Özgün, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha fazla yer alması gerektiğini belirterek, “Kadınlarımızın olduğu ve olacağı her işe destek vereceğimizin bilinmesini isteriz. Ortak akıl ile yapılacak her planda kadınlarımızın önünü açacağız.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, nazik ziyaretleri için Kadın Kooperatifine teşekkürlerini iletti.

Bu ziyaret, yerel düzeyde kadınların katılımının önemini vurgulamanın yanı sıra, belediye ile sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğinin önemini de gösteriyor. Kadınların güçlenmesi ve katılımının artırılması, toplumun her alanında daha adil ve kapsayıcı bir yapı oluşturulmasına katkı sağlayacaktır. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.