DOLAR 32,4612 -0.11%
EURO 34,8353 -0.52%
ALTIN 2.440,190,18
BITCOIN 2076348-1,06%
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlık

Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlık

ABONE OL
18 Haziran 2022 12:21
Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne’de bulunan Resmi/Özel Eğitim Kurumu Müdürlerinin katılımı ile Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda, toplantıya Şube Müdürleri Mahmut Doğan, Mehmet Sarıyıldız ve Okul / Kurum Müdürleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ”Salgın tedbirleri dolaysıyla sıkıntılı bir süreçten sonra 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılan tüm çalışmalardan ve fedakârlıklardan dolayı başta sizlere, öğretmenlerimize, çalışan personellerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Defne eğitim camiası olarak bizler yaz döneminde de çalışmaya devam ederek okullarımızı Eylül ayına hazırlayıp, çocuklarımıza en iyi eğitim imkânlarını sunacağız.” dedi

Açılış konuşmasından sonra yönetmelik ve uygulamalardaki değişiklikler de göz önüne alınarak gündem maddeleri tek tek ele alınıp görüşüldü, istişarelerde bulunuldu.

Toplantı sonunda Müdür Gülistan toplantıya katılan okul / kurum müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.