DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045043-2,10%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zeynel Eskiocak: Yardımlarımız Devam Edecek

Zeynel Eskiocak: Yardımlarımız Devam Edecek

ABONE OL
16 Mayıs 2022 11:50
Zeynel Eskiocak: Yardımlarımız Devam Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Zeynel Eskiocak derneğin 5 aylık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ocak ayından bu yana yaşanan ekonomik sorunlara rağmen derneğin ciddi manada vatandaşlara yardımda bulunduğunu gerek maddi gerek manevi gerekse koli şeklinde ailelere, öğrencilere destekte bulunmaya çalışıldığını aktaran Başkan Eskiocak: “Derneğimiz 1 Ocak itibari ile bu zamana kadar 600 koli gıda yardımında bulundu bunun yanı sıra zor zamanlar geçiren toplam 150 öğrenci kardeşlerimize de burs imkânı sağladık. 100 aileye ise yine maddi nakdi para yardımında bulunduk. Harbiye sınırları içerisinde yer alan hayırseverlerimiz ve HASYAD yönetimine dernek ve vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim, imkân oldukça yardımlarımız çoğalarak devam edecektir” dedi.

SOSYAL ÇALIŞMALARIMIZ’DA YER ALIYOR

Dernek bünyesinde yapılan yardımlar dışında sosyal çalışmalarında yer aldığını da söyleyen Eskiocak: “ Dernek olarak yardımlarımızın yanında sosyal çalışmalarda yer alıyor, yaz aylarında çeşitli kurslarımız oluşacak şuan netleşen kurs Arapça kursudur hem büyüklerimiz hemde küçüklerimiz kurstan yararlanabilecektir. Programlar dahilinde Halk Eğitim Merkezi ile beraber meslek edinme kurslarımızda yer alacak” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.