Hatay’da Ulaşıma Yağmur Engeli: Bakanlıktan Açıklama

HGC Yönetimi HBB Başkanı Öntürk İle Buluştu
HGC Yönetimi HBB Başkanı Öntürk İle Buluştu
İçeriği Görüntüle

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hatay’ın Payas ilçesinde etkili olan aşırı yağışların ardından ulaşıma ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Yapılan bilgilendirmeye göre, yoğun yağış nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatılan Devlet Yolu yeniden araç geçişine açıldı.

Otoyolda Kontrollü Ulaşım Devam Ediyor

Yağışın etkisinin sürdüğü bölgede Toprakkale-İskenderun Otoyolu ise halen tek şeritten ve kontrollü geçiş yöntemiyle kullanıma açık durumda. Yetkililer, sürücülerden dikkatli olmalarını ve trafik işaretlerine uymalarını istedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: “Bölgede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.”

Ekipler Sahada, Güvenlik Öncelikli

Bakanlık, yol güvenliğinin sağlanması ve olası risklerin önüne geçilmesi amacıyla saha çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı. Yağışların etkisinin devam etmesi halinde ulaşımda yeni düzenlemelerin gündeme gelebileceği belirtildi.

Muhabir: Haber Merkezi