DOLAR 32,3880 -0.19%
EURO 34,8236 0.16%
ALTIN 2.439,510,05
BITCOIN 2041765-1,30%
Hatay
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Makam Araçlarını Satışa Çıkardı

Makam Araçlarını Satışa Çıkardı

ABONE OL
14 Nisan 2024 12:14
Makam Araçlarını Satışa Çıkardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Belediye Başkanı seçilen CHP’li Halil İbrahim Özgün, göreve başlamasının ardından belediyenin tüm makam araçlarını satışa çıkardığını duyurdu.

Hatay’ın Defne ilçesinde seçimi kazanan CHP adayı Halil İbrahim Özgün, göreve başlamasının ardından belediyenin tüm makam araçlarını satışa çıkardı. Tasarruf sözü verdiklerini vurgulayan Özgün, “Ben dahil kimsenin makam aracı kullanmasını istemiyoruz” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay’ın Defne ilçesinde yüzde 45.83’lük oy oranına sahip olan CHP’li Halil İbrahim Özgün seçimi kazandı. Özgün, göreve başlamasının ardından belediyenin tüm makam araçlarını satışa

çıkardı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile satışı duyuran Özgün, “Makam araçlarımızı satıyoruz. Temiz ve şeffaf bir yönetim ile tasarruf sözü vermiştik. Sözlerimizi bir bir tutuyoruz. Makam araçlarımızı satarak tasarruf edeceğiz. Belediye Başkanı olarak ben dahil, belediyede makam aracı bırakmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Özgün’ün açıklaması şu şekilde: “Değerli Defneliler merhaba. Belediyeyi şeffaf ve denetlenebilir şekilde yöneteceğimizin sözünü vermiştik. Tasarruf yapacağımızın sözünü vermiştik. Arkamda gördüğünüz araçlar belediyenin makam araçları. Bunların dışında da daha önceki belediye başkanımızın kiralık olarak kullandığı daha yeni ve daha lüks bir araç vardı. O aracı da iade ettik. Arkamda gördüğünüz makam araçlarını da satışa çıkarıyoruz. Bu araçları satacağız. Parasını da belediyeye alacağız. Ben dahil hiç kimsenin belediye bünyesinde makam aracı kullanmasını istemiyoruz. Bu icraatımız Defnemize hayırlı olsun.” dedi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.