DOLAR 32,5840 0.29%
EURO 35,0301 0.15%
ALTIN 2.458,730,94
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selim Nevzat Şahin Mezunları Kep Attı

Selim Nevzat Şahin Mezunları Kep Attı

ABONE OL
2 Haziran 2022 11:16
Selim Nevzat Şahin Mezunları Kep Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Defne ilçesindeki eğitim kurumlarından Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezunları kep fırlattı. 

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Defne İlçe Kaymakam Nevzat Şengök, Hatay Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zülale Yılmaz, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Hayırsever İş İnsanı Ersin Şahin ve annesi Sevsen Şahin ile Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve veliler katıldı.

YURTSEVER: ÜLKEMİZİN UMUDU VE GÜVENCESİ SİZLERİNİZ.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yurtsever, “Okula ilk başladığımız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin okulunuz, bizleri ve ailelerinizi her yerde her daim iyi şekilde temsil edeceğimiz inancım tamdır” dedi.

YILMAZ: ZAMAN BİR SU MİSALİ HIZLA AKIP GEÇİYOR

Hatay Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zülale Yılmaz da konuşmasında, “Zaman bir su misali hızla akıp geçiyor. Hızla akıp giden yıllar bazılarınızı bir üst sınıfa, bazılarınızda liseli yıllarının sonuna getirdi. Yürüyeceğiniz o uzun ve zorlu hayat yolunda işinize yarayacak,  başarılı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, beceriler, alışkanlıklar kazandırmaya çalışmak eğitimciler olarak bizim sorumluluğumuzda. Öğrencilerine bir evlat şefkati ve hassasiyeti ile yaklaşan, onları eğiten, öğreten, biçimlendiren öğretmen arkadaşlarıma ve okul müdürümüze huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

HEPİNİZİN BİR HEDEFİ VAR

Konuşmasının sonundan ise öğrencilere seslenen Yılmaz, “Sevgili Gençler, biliyorum ki hepinizin bir hedefi var. Bu hedefe ulaşmada yolunuzu, aldığımız eğitim, iradeniz, azim ve kararlığınız gösterecektir. Önünüze bekli bir sürü engel çıkacak, bocalayarak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Başarılı olmak adına dik duracak engelleri aşarak başarılı, mutlu ve özlemini çektiğiniz güzel bir yaşam süreceksiniz. Artık lise yılları tatlı bir anı olarak geride kalırken, asıl zorlu geçecek olan hayat sınavında hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun” ifadesinde bulundu.

GÜLİSTAN: YOLUNUZ DA, BAHTINIZ DA AÇIK OLSUN

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan törende yaptığı konuşmada , “Ben bu Gençlerimizi hayata hazırlayan başta Okul Müdürü olmak üzere, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Törenda ayrıca Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Özgür Betül Özgürsoy ve Defne İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök’te birer konuşma yaparak duygularını ifade ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere sembolik olarak cübbeleri giydirilerek belgeleri verildi. Daha sonra misafirlere pilav ikramında bulunuldu. 

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.