DOLAR 32,4778 0.03%
EURO 34,8130 -0.04%
ALTIN 2.434,680,00
BITCOIN 20742901,09%
Hatay
20°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

SEVGİ PARKINDA İFTAR ÇADIRI

SEVGİ PARKINDA İFTAR ÇADIRI

ABONE OL
3 Nisan 2024 12:55
SEVGİ PARKINDA İFTAR ÇADIRI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne İlçesi’nde vatandaşlarla birlikte iftar programına katıldı.

Sosyal medyada yapılan açıklamaya göre, Vali Masatlı, Defne Kaymakamlığı ve Deniz Feneri Derneği iş birliğiyle Sevgi Parkı’nda kurulan İftar Çadırı’nda vatandaşlarımızla bir araya geldi. Yapılan açıklamada;

‘’Valimiz Mustafa Masatli, Defne Kaymakamlığımızın koordinesinde Deniz Feneri Derneği tarafından Sevgi Parkı’nda kurulan İftar Çadırı’nda vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptı. Vatandaşlarımıza iftarlık dağıtımı yapan Valimiz; Ramazan Ayı’ nın dayanışma ve yardımlaşma ruhunu artırdığı ve insanlarda empati duygusunu güçlendirdiğini belirtti. “Ayrıca Ramazan ayı, toplumda huzur, sabır, hoşgörü ve şefkat gibi değerleri ön plana çıkarır, insanların birbirlerine daha saygılı ve anlayışlı olmalarını sağlar. Bu nedenle Ramazan ayı, toplumun ruhsal ve sosyal açıdan güçlenmesine katkı sağlar.” diyen Valimiz, Defne ilçemiz sakinlerinin şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.’’ İfadeleri kullanıldı.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.