DOLAR 32,4588 -0.1%
EURO 34,7530 -0.66%
ALTIN 2.436,870,04
BITCOIN 2063202-1,30%
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zabıta Sağlıksız Ürünleri İmha Etti

Zabıta Sağlıksız Ürünleri İmha Etti

ABONE OL
26 Eylül 2022 10:21
Zabıta Sağlıksız Ürünleri İmha Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik denetimler yapılıyor.
Etiket denetiminin yanı sıra gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştiren ekipler, vatandaşları sağlıksız ürünlerden korumak için yoğun bir mesai harcıyor. İhbar üzerine Altınözü ilçe merkezinde gerçekleştiren denetimlerde bir markette son kullanma tarihi geçmiş ürünleri tek tek tespit ederek toplayan Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, market sahiplerine de uyarılarda bulundu. Zabıta ekipleri marketlerde yaptıkları denetimlerle raf fiyatları ile kasa fiyatlarını karşılaştırırken aynı zamanda ürünlerin son kullanma tarihlerinin de denetimini gerçekleştirdi. Son kullanma tarihi geçmiş olan ürünler toplanarak imha edildi.

AÇIKGÖZ: DENETİMLERİMİZ SÜRECEK
Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Açıkgöz, yapılan denetimlerle ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulundu. İlçe genelinde vatandaşların sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmelerini temin etmek amacıyla denetimleri ara vermeksizin sürdürdüklerini ifade eden Açıkgöz, “Altınözü Belediyesi olarak ilçe genelinde vatandaşımızın yoğun şekilde alışveriş yaptıkları marketlerde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Raf etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırılması ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Denetimlerimizi aralıksız bir şekilde devam ettireceğiz. Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmelerini temin etmek amacıyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.