DOLAR 32,4030 -0.07%
EURO 34,8145 -0.1%
ALTIN 2.433,01-0,07
BITCOIN %
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yangın mağdurlarına moral ziyareti

Yangın mağdurlarına moral ziyareti

ABONE OL
26 Ekim 2020 07:57
Yangın mağdurlarına moral ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Demirdöven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belen ilçesinde yangından zarar gören vatandaşları ziyaret edip moral verdi.

Evleri yanan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Kadın Kolları Başkanları, “Buradaki insanlarımıza devletimiz ve Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül elinden geleni yapıyor. Biz gelip görmek istedik.” dedi.

YARALAR SARILIYOR

Demirdöven felaketler, afetler toplum olarak birlikte dayanışma ve el birliğiyle atlatılabileceğini ifade ederek, “Devletimiz, Belen Belediyemiz ile birlikte yangın felaketiyle evi yanan, zarar gören kıymetli vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya başladı. Tek tesellimiz can kaybının olmamasıydı. Evleri yanan, zarar gören vatandaşlarımızın normal hayatlarına başlayabilmesi için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Tüm halkımıza geçmiş olsun.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.