DOLAR 32,3810 -0.13%
EURO 34,6352 -0.49%
ALTIN 2.392,46-1,73
BITCOIN 1975702-2,85%
Hatay
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaymakam TORTOP’tan Apaydın Ve Demirköprü’ye Ziyaret

Kaymakam TORTOP’tan Apaydın Ve Demirköprü’ye Ziyaret

ABONE OL
14 Nisan 2017 05:09
Kaymakam TORTOP’tan Apaydın Ve Demirköprü’ye Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Kaymakamı Eflatun Can TORTOP, İlçe Jandarma Komutanı İnan DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut ÇERKO, İlçe Yazı İşleri Müdürü Fatma AĞIRTAŞ, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa YİĞİTBAŞI ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayyuş OTUZBİR ile Apaydın ve Demirköprü Mahalleleri’nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam TORTOP ve beraberindeki heyet Apaydın Mahalle Muhtarı Ömer ÇAĞATAY’ı evinde ziyaret ederek mahalle hakkında bilgi alarak isteklerini dinledi. Daha sonra Apaydın İlk ve Orta Okulu Müdürü Ali TEMİZSOY’dan okul ile ilgili bilgi alarak çocukların okuma alışkanlığı edinmesi amacı ile yanlarında getirmiş oldukları kitapları okul yönetimine teslim etti.

Aynı bölgede bulunan Demirköprü İlk Okulu ziyareti ile Demirköprü Muhtarı Hüseyin ŞAHAN ve Okul Müdürü Mustafa EROCAK’tan bilgi aldı. Yapılan çalışmalar ve çocukların başarı oranı artışı ile ilgili okul yönetiminin çalışmaları takdir edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.