DOLAR 32,3165 -0.34%
EURO 34,6323 -0.53%
ALTIN 2.411,59-0,95
BITCOIN %
Hatay
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

4-6 Kuran Kursu büyük bir heyecanla açıldı.

4-6 Kuran Kursu büyük bir heyecanla açıldı.

ABONE OL
5 Ekim 2020 08:01
4-6 Kuran Kursu büyük bir heyecanla açıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Müftülüğü koordinesinde Zeytin Dalı Bölgesi Afrin merkezinde İstanbul Müftülüğü ve Başakşehir İlçe Müftülüğü Merkez Camii’nin katkılarıyla “Her Evin Bir Yetimi Olsun, Her Ev Peygamber’e Komşu Olsun” proje kapsamında 100 yetim çocuğun eğitim alacağı 4-6 Kuran Kursu büyük bir heyecanla açıldı.

Eğitim giderlerinin tamamının bu proje marifetiyle yürütüleceği Kuran Kursunda hedef, mağdur ve mazlum Şehit Çocuklarının Sahih Dini bilgilerle buluşmaları, zararlı ve kötü alışkanlıklardan korunmaları, maddi ve manevi zorlukları aşabilmeleri ve toplumun en değerli bireyleri olduklarının hatırlatılma çabası olarak belirlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV, Türkiye ve Türkiye’nin dışında kimsesiz çocuklara geleceği inşa adına sahip çıkmış ve çıkmaya devam etmektedir. Afrin’deki tören Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesini temsilen Abdulhalık Selman’ın konuşması, çocuklar ve ailelerine hediye takdimiyle sona erdi. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.